Hvis du fortryder dit køb
Du kan fortryde varekøbet indtil 14 dage efter modtagelse af varen. Det en forudsætning for fortrydelse, at varen leveres varen tilbage i væsentlig samme stand, som du modtog den i.

Du betaler selv porto, hvis du returnerer varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Ryesgade 124 3, 3. sal

2100 København Ø

 

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis refunderet det beløb, du har betalt for varen. Beløbet bliver overført til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Hvis der er noget galt med varen

Når du handler på rodreunert.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettig et refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger til at sende varen retur til os.

Varen skal sendes til:

Ryesgade 124 3, 3. sal

2100 København Ø

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.